Zöldség-gyümölcs nagykereskedelem

Zöldség-gyümölcs nagykereskedés lévén kiemelten magyar termelők áruit vásároljuk meg. Számos állandó partnerrel rendelkezünk, akiket már évek óta elégedett ügyfeleink között tudhatunk, hiszen adott termékből szinte a teljes termelésüket felvásároljuk és értékesítjük Magyarországon vagy exporttevékenységünk keretén belül külföldre. 

Cégünk külföldi termelőkkel is kapcsolatban áll, akiknek áruit szintén megvásároljuk és értékesítjük, emellett vállaljuk külföldi vállalkozások magyarországi képviseletét is. 

A megvásárolt árukkal legfőbb tevékenységünk keretén belül a Magyarországon működő multinacionális áruházláncok beszállítóit szolgáljuk ki. 

Amennyiben eladásra kínálná árukészletét, vagy vásárolni szeretne, kérjük, keressen fel minket valamely elérhetőségünkön, készséggel állunk rendelkezésére! 

Belföldi fuvarozás

A piaci igényeket figyelembe véve cégünk már belföldi árufuvarozást is vállal, amely hűtős tehergépjárműveinkkel történik – 1-22 tonnáig! 

Áruházakba történő szállítói tevékenységünket is kialakítottuk, e területen is mára nagy tapasztalattal rendelkezünk. 

Amennyiben érdeklődik fuvarozási tevékenységünk iránt, kérjük, keressen fel minket valamely elérhetőségünkön, és kérje egyedi árajánlatunkat, amelyet az Ön igényeinket megfelelően alakítunk ki!

Raktározás, logisztika

Tevékenységünk kiterjed raktározásra, valamint logisztikai szolgáltatásra egyaránt: csemői telephelyünkön 660 m2-es raktárépületben biztosítunk lehetőséget az áruk tárolására, a helyszín alkalmas a kamionok átpakolására, valamint az áruk összegyűjtésére egyaránt. Hamarosan, várhatóan az év első felében elkészül a 100 m2 területű hűtőkamra, amelyben hűtött áru tárolására is lehetőség nyílik.

Az értékesítésre szánt áruk tárolására Budapesten, a nagybani piacon található raktárunkban biztosítjuk a helyet. 

Amennyiben érdeklődik raktározási vagy logisztikai szolgáltatásunk iránt, keressen fel minket valamely elérhetőségünkön, és kérje egyedi árajánlatunkat!

Szervizszolgáltatás

Szervizszolgáltatásunk révén célunk, hogy partnereink áruit az áruházi vagy egyéb értékesítési helyeknek megfelelő speciális igényekhez alkalmazkodva készítsük elő, emellett a hatékony együttműködés érdekében csomagolást is vállalunk. E területen is sokéves tapasztalattal rendelkezünk, szolgáltatásunk színvonalát pedig ügyfeleink elégedettsége igazolja. 

Amennyiben érdeklődik szervizszolgáltatásunk iránt, keressen fel minket valamely elérhetőségünkön, és kérje egyedi árajánlatunkat!

Zöldség termesztés

Cégünk egyik folyamatosan fejlődő területe a zöldségtermesztés, ezen belül is a kígyóuborka-termesztés, amely jelenleg modern fóliasátrakban történik. Az igények szélesebb körű kielégítése érdekében hamarosan az üvegházas termesztést is bevezetjük vállalkozásunkban! 

Vásárolni szeretne, vagy eladná termékét?

Próbálja ki az adok-veszek rendszerünket, regisztráljon most!